WASBAR KEYSERLEI

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 37 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Wasbar Keyserlei. Meer weten? Ontdek meer

20 jul 2022 om 14:43 30 min te laat aangekomen. Alles was koud.
23 jun 2022 om 20:55 De wafelfrietjes waren zonder overleg vervangen door aardappelpartjes en zoete aardappelen. Alles was koud en de aardappelgerechten daardoor slap. Dit is al de derde keer dat we foute en koude levering krijgen. Hiervoor vind ik het veel te duur!
18 apr 2022 om 18:20 Ontelbaar keer gebeld naar de vestiging maar geen gehoor. Wij hebben de helft van onze order niet eens gekregen.
20 mrt 2022 om 22:49 Bevroren pannenkoeken gekregen??? Nooit meer omg…
26 jan 2022 om 20:24 De tonijnbagel vond ik niet echt lekker en er was weinig smaak aan. De zoete aardappel wafeltjes waren koud en aan de plattere kant.. Spijtig. Wel een vriendelijke bezorger!
24 jan 2022 om 20:44 Lekkere burger, de wafeltjes waren helaas koud.
28 dec 2021 om 15:20 Vorige week 1ste x besteld ik was tevreden. Vandaag nogmaals besteld kheb 2u gewacht en de bijbestelde aardappelwaffeltjes niet ontvangen. De Queen Eliz. bagel verkeerd heb een sesambagel gekregen kbn allergisch hiervoor. 40€ De vuilbak in.
14 nov 2021 om 21:05 Aardappelwafels waren koud bij levering, bagel was droog en niet echt gevuld. Veel te duur.
22 okt 2021 om 12:03 Niet alles zat er op, zeer slordig gedaan en heb gewoon geen bovenkant van de bagel gekregen. Bezorging was oké.
9 okt 2021 om 20:28 Had gevraagd zonder ui, de hoeveelheid ui op mn bagel was angstaanjagend.
19 sep 2021 om 15:16 Wij hebben meer dan anderhalf uur moeten wachten op het eten. Maar het eten was wel super lekker.
9 aug 2021 om 16:39 Had dit besteld voor mijn zoon...hij zei.. Waauw...THE BEST.. Dus volgende keer terug bestellen.top